Fonteinsfeer-119

Ouderraad

De Ouderraad (OR) van De Fontein bestaat uit een groep enthousiaste ouders die, namens alle ouders van De Fontein, een bijdrage levert aan het reilen en zeilen op school. Op verschillende manieren geeft de OR invulling aan zijn taken en verantwoordelijkheden. Een van de belangrijkste taken is het ondersteunen van het team bij verschillende vieringen (Sinterklaas, Kerstmis, Pasen), projecten, sportactiviteiten en excursies. Maar ook bij zaken die moeten gebeuren en waarbij het team extra handen kan gebruiken.

Vaak doet de OR dit niet alleen. De ervaring leert dat sommige activiteiten veel tijd en inzet vragen en daarbij is hulp van andere ouders hard nodig. Met elkaar leveren de ouders een belangrijke bijdrage aan onze school, en het is nog gezellig ook! Extra ouderhulp vragen wij altijd via de nieuwsbrief De Spetters.

YHS_8291

Bij voorbaat bedankt voor je hulp!

Indien je interesse hebt om de OR te komen versterken, horen we graag van je. Ook wanneer je maar een paar uur overhebt, of alleen ’s avonds of juist overdag beschikbaar bent. Je kunt altijd een bijdrage leveren.

Voor vragen, opmerkingen of aanmeldingen kun je mailen naar: orfontein@fluenta.nl