YHS_8351

Een goede plek voor je kind

De basisschooltijd is een belangrijke periode in het leven van je kind. Een nieuwe fase breekt aan en natuurlijk wil je de beste school voor je kind. Een school die aandacht heeft voor kinderen en die ouders en kinderen betrekt bij het leerproces. Je bent van harte welkom om te komen kijken op basisschool De Fontein in Houten.

De Fontein is een open christelijke basisschool in het prachtige gebouw aan het Bronmos in Houten-Zuid. Ouders ervaren onze school als warm en kleinschalig. Met een gedreven team geven we kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan circa 275 leerlingen.

‘The Leader in Me’

Wij geloven dat als kinderen met plezier naar school gaan en zich sterk betrokken voelen, ze gemotiveerd blijven en zich zo optimaal kunnen ontwikkelen. Met de onderwijsaanpak ‘The Leader in Me’ stimuleren we kinderen om zelf initiatief te nemen, doelgericht te werken en samen te werken, maar ook goed voor zichzelf te zorgen. Op De Fontein groeien leerlingen in zelfkennis en leren ze eigenaar te zijn van hun leerproces en hun eigen ontwikkeling.

Op basisschool De Fontein word je de beste versie van jezelf!

YHS_8366

Ouders aan het woord

Wij vertellen graag over onze school, maar we laten ook graag onze ouders aan het woord. Hun verhalen vind je hier.